Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα στο Μαρούσι

Οι εθελοντές του Ιδρύματος Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα διοργανώνουν ένα χριστουγεννιάτικο bazaar για πολύ καλό σκοπό στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι!

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, μπορείτε να διαλέξετε όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και να χαρίσετε πολλά χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Λίγα λόγια για το Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα

Το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων είναι το παλαιότερο Ίδρυμα που παραμένει σε λειτουργία μετά την επανασύσταση του ελληνικού κράτους.

Ο ιδρυτής του, Γεώργιος Χατζηκώνστας, με την από 11 Αυγούστου 1845 διαθήκη του και  ο Ιδρυτής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Γεώργιος Σταύρος, μαζί με τους εκτελεστές της διαθήκης, ανήγειραν «εντός του Δήμου της πόλεως των Αθηνών ένα Ορφανοτροφικό κατάστημα στο όνομα του Γεωργίου και της Αικατερίνης Χατζηκώνστα» επί της οδού Πειραιώς 68. Ο πρώτος οικότροφος εισήχθη στις 16 Φεβρουαρίου 1856.

Εδώ και 160 χρόνια προσφέρει αφιλοκερδώς και συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και πάνω από όλα με αγάπη παιδιά που χρειάζονται την φροντίδα και τη βοήθειά μας, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία, την περίθαλψη, την ανατροφή και την εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Η φιλοδοξία του, να δώσει χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά, βάζοντας παράλληλα τις σωστές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://xatzikonsta.gr/?p=17.

 

Share