Χριστουγεννιάτικες συναυλίες στο κέντρο του Αμαρουσίου το Σαββατοκύριακο!

Η πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι θα ξεχειλίσει από χριστουγεννιάτικες μελωδίες το προσεχές Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες με κλασικούς και τζαζ ρυθμούς, από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.

Τις συναυλίες θα δώσουν η Κλασική ορχήστρα των καθηγητών και η Τζαζ ορχήστρα του μοντέρνου τμήματος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στην πλατεία ΗΣΑΠ.

Πιο αναλυτικά, η συναυλία με την Τζαζ Ορχήστρα του μοντέρνου τμήματος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο καθηγητής Γιάννης Μυγδάνης, τη μουσική επιμέλεια η Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.

Η συναυλία με την Κλασική Ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου με βιεννέζικες μελωδίες θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας και τη μουσική επιμέλεια έχει η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου εδώ.

Share