Που να πάτε με τα παιδιά σας για Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στα βόρεια προάστια

Τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη περίοδος των παιδιών πλησιάζουν και γι’αυτό υπάρχουν όμορφες προτάσεις για γιορτινές δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες σε όλη την οικογένεια!

Το maroussi-news σας παρουσιάζει μερικές επιλογές στα βόρεια προάστια για να περάσετε όμορφες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές στιγμές!

“Τα Αηδονάκια” στο Μαρούσι

Image result for αηδονακια christmas

Για 7η συνεχή χρονιά, το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι παρουσιάζει μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή! Μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, το Aidonakia Christmas Village θα προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια.

Ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις! Πανοραμική ρόδα, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, roller coaster, ολοκαίνουργια πίστα πατινάζ «Ice Rollers», 3D mapping προβολές, σκανδαλιάρικα Ξωτικά, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, face painting και πολλές-πολλές ακόμη πρωτότυπες δράσεις.

Φέτος, στο Aidonakia Christmas Village, θα ζωντανέψει για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια σας η θεατρική παράσταση «Το μαγικό ρολόι των Χριστουγέννων» με 3D mapping προβολή! Συναρπαστικές εικόνες & 3D γραφικά θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν παραστάσεων.

Στο μαγικό σπίτι του, ο Αϊ – Βασίλης θα σας υποδεχτεί με το έλκηθρο του, για να φωτογραφηθεί μαζί σας! Πλήρως ανακαινισμένος, κλειστός πολυχώρος που συγκεντρώνει παιδότοπο, καθιστικό και χώρος προβολής. Όλα σε ένα! Στο Καραμελόσπιτο θα απολαύσετε πρωτότυπες λιχουδιές, λαμπερή διακόσμηση και χριστουγεννιάτικη διάθεση. Στο «Αηδονόμπαρο» θα απολαύσετε μοναδικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα.

Και φυσικά όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: πανοραμική ρόδα, πίστα moto & cars racing, safari με ιπτάμενα ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», αυτοκινητόδρομος, εσωτερικός και εξωτερικός παιδότοπος με φουσκωτά, τραμπολίνο, αράχνη «Spider», πύργος αναρρίχησης, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκι, σκοποβολή, ινδιάνικο ποτάμι, ψάρεμα, ιππόδρομος και πολλά άλλα.

Ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα, με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις καθώς και πολλές χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά. Τόσο στην Κηφισιά όσο και στην Νέα Ερυθραία καλαίσθητα σπιτάκια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για δημιουργικές θεατρικές δράσεις και εργαστήρια κατασκευών.

Η Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία στην Κηφισιά

Μέχρι την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, στην οδό Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στην Κηφισιά, θα ανακαλύψετε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη πολιτεία!

Με φόντο έναν απίθανο χριστουγεννιάτικο στάβλο τα παιδιά θα μπορούν να ιππεύσουν μαγικούς μονόκερους, ζέμπρες και τα αγαπημένα πόνυ.

Μέσα στα υπέροχο ξύλινο σπιτάκι με το χριστουγεννιάτικο στολισμό, κατοικούν μαγικά ξωτικά! Ο Αι Βασίλης μέσα στο ονειρεμένο σπίτι περιμένει να ανοίξει την αγκαλιά του. Μικροί και μεγάλοι θα περάσουν μέσα από ένα παραμυθένιο δάσος με ζωάκια, για να βρεθούν μπροστά στην είσοδο του πιο εντυπωσιακού και όμορφου σπιτιού του Άη Βασίλη. Μαζί τους τα παιδιά δημιουργούν απίθανες κατασκευές και ζωγραφιές και φυσικά γνωρίζουν από κοντά τον Άι Βασίλη!

Ημέρες θεατρικών δράσεων

22-23 Δεκεμβρίου

24-25-26 Δεκεμβρίου

29-30 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας : 11:00-14:00

Παράλληλα θα υπάρχουν δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ζωγραφίζουν μαζί με το ξωτικό χριστουγεννιάτικες εικόνες.

Μέρες δημιουργικών εργαστηρίων

21- Δεκεμβρίου

25 -Δεκεμβρίου

29-Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας : 11:00-14:00

Πάρκο «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου» στη Νέα Ερυθραία

Image result for Πάρκο «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου» στη Νέα Ερυθραία χριστουγεννα

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου, όπως και το επόμενο στις 29 & 30 Δεκεμβρίου, η Νέα Ερυθραία φιλοξενεί στο πάρκο «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου» (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδ. Ανδρούτσου), υπέροχες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες!

Ώρες χαράς σας περιμένουν στα γιορτινά στολισμένα Santa σπιτάκια των βοηθών του Αγ. Βασίλη με ξωτικο-κατασκευές και ξωτικοστολίδια που θα φτιάξουν τα παιδιά, αλλά και ξωτικοπαιχνίδια, γράμμα στον Αγ. Βασίλη με τον ίδιο τον Αγ. Βασίλη….αυτοπροσώπος για φωτογραφίες και ευχές. Στην κουστωδία του Αγ.Βασίλη και η εορταστική μεγαλομασκώτ μας για μεγάλες αγκαλιές με τα παιδιά και βόλτες στο πάρκο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23
Ώρες: 11.00-15.00

Στα γιορτινά στολισμένα Santa σπιτάκια, τα τελευταία γράμματα στον Αγ. Βασίλη, γράφονται πυρετωδώς και φυσικά οι βοηθοί του είναι εδώ για να φτιάξουν τα γούρια του νέου έτους, ξωτικοκατασκευές, ενώ και το μουσικό εργαστήρι της Αγ. Βασιλίτσας είναι εδώ μαζί με τα κρουστά της για να παίξει και να δημιουργήσει με τα παιδιά. Το νέο έτος έρχεται με λίγο…μαγεία από τον Tristan Magician όπου ειδικά την προπαραμονή 30/12, στις 13.00 θα εμφανιστεί μαγικά για να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα κόλπα του.Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα και χαμόγελο, του Αγ. Βασίλη αλλά και της Μασκότ του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 & ΚΥΡΙΑΚΗ 30

Ώρες: 11.00-15.00

 

Share