12.000 πολίτες έχουν προσέλθει τις τελευταίες 30 ημέρες για rapid test που διενεργούνται αδιαλείπτως στην πλατεία Ευτέρπη

Μεγάλη προσέλευση πολιτών (12.000) έχει καταγραφεί ​τις τελευταίες 30 ημέρες στην πλατεία Ευτέρπης – Σταθμό ΗΣΑΠ όπου διενεργούνται από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ τα τεστ ταχείας ανίχνευσης για covid-19.

Επισημαίνεται πως, όπως όλο τον Απρίλιο έτσι και τον Μάϊο τα δωρεάν rapid test θα συνεχίζονται στην πλατεία Ευτέρπης – Σταθμό ΗΣΑΠ, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο τις Μητροπολιτικές ανάγκες του Αμαρουσίου αλλά και τους όμορους Δήμους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ και τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Αρκουμανέα  που ανταποκρινόμενοι στο αίτημά μας, παραμένουν στην πόλη μας οι ΚΟΜΥ και για το μήνα Μάιο, καλύπτοντας έτσι γενικότερες ανάγκες των Βορείων Προαστίων. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει πως η ατομική ευθύνη είναι υψηλή. Καλούμε τους πολίτες να εκμεταλλευτούν την παρουσία των κινητών ομάδων του ΕΟΔΥ στο Μαρούσι και να τις επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν, ακόμη και για συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τα self test. Η πρόληψη και η τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας,  σε συνδυασμό με τους εμβολιασμούς είναι οι μοναδικές ενέργειες θα μας καταστήσουν σταδιακά περισσότερο θωρακισμένους απέναντι στην πανδημία και πιο κοντά στην ελευθερία».

Πρόγραμμα διενέργειας  rapid test Μαΐου: Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 9:30 – 15:00.

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid test πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Share