Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τον Σύλλογο Εθελοντών Αναρρωτηρίου Πεντέλης «Αγαπώ-Προσφέρω»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αναρρωτηρίου Πεντέλης «Αγαπώ-Προσφέρω», θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στον Χώρο του Αναρρωτηρίου Πεντέλης στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018, από τις 11.00 έως τις 17.00.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, οι Κωνσταντίνος Καριώτης και Σπύρος Κωστής θα παίξουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, η παιδική χορωδία «ΕΡΓΑΝΗ» CON ANIMA θα τραγουδήσει για όλους.

Το Αναρρωτήριο Πεντέλης αποτελεί Υπηρεσία του Κέντρου Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα», Παράρτημα του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρου Κοινωνικής Περιφέρειας Αττικής και είναι Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Είναι δημόσια υπηρεσία που παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας σε παιδιά και τις οικογένειες τους.

Το Αναρρωτήριο Πεντέλης ιδρύθηκε το 1937 και αποτελούσε περιφερειακή υπηρεσία του ΠΙΚΠΑ. Από 01-07-2003 λειτούργησε ως αυτόνομη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας. Από 02.11.2011 αποτέλεσε Παράρτημα του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα», το οποίο από 1.11.2013 αποτελεί Παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής.

Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του φιλοξένησε παιδιά με φυματίωση και αδενοπάθεια και στη συνέχεια παιδιά με αναπηρίες. Σήμερα φιλοξενεί βρέφη και νήπια μέχρι 6 χρόνων που έχουν ανάγκη ασφαλούς περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 213-2059838.

 

 

Share