Βόλει Γυναικών: Θριαμβευτική επιστροφή στη Β’ Εθνική για τη Νίκη Αμαρουσίου

Τα κορίτσια της Νίκης Αμαρουσίου πανηγύρισαν έξαλα το αήττητο ντάμπλ και την επιστροφή στη Β’ Εθνική μετά από 29 νίκες και καμία ήττα σε κύπελλο, κανονική περίοδο και πλέι οφ. Ο ιδανικός επίλογος γράφτηκε στο κατάμεστο κλειστό της Κοκκινιάς, όπου η Νίκη Αμαρουσίου επικράτησε της Αθηνάς Μαγκουφάνας 2004 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Αγωνιστικά, οι παθιασμένες γηπεδούχες ήταν πολύ ανώτερες, πίεσαν στο σέρβις με την εκπληκτική Ναντίνα Γρηγοράτου, βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τις Μαυράκου, Αρμάου, Δορμπαράκη, Παπαθανάση, Αλεξάνδρου ενώ η πασαδόρος Βελισσάρη οργάνωσε άψογα το ματς. Επίσης σπουδαία απόδοση ειχε η λίμπερο Πασιαλή που κράτησε την υποδοχή ενώ η Μιχαηλίδου από το σέρβις στο φινάλε, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Στο τέλος του ματς η εκπρόσωπος της ΕΣΠΑΑΑ μαζί με την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο κ. Πατούλη απένειμαν το κύπελλο της πρωταθλήτριας στο σύλλογο του Αμαρουσίου και της δευτεραθλήτριας στην φιλότιμη ομάδα της Μαγκουφάνας που πήρε και αυτή το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Β΄εθνική.

Αμέσως μετά την απονομή, η κ. Μαρίνα Πατούλη δήλωσε:

«Απόψε ήταν μια βραδιά γιορτής για τον αθλητισμό, τόσο για την Πεύκη όσο και για το Μαρούσι. Δύο πολύ καλές γυναικείες ομάδες βόλεϊ αναμετρήθηκαν για την ανάδειξη του πρωταθλητή της τοπικής κατηγορίας και τελικώς κέρδισε το πνεύμα του “Ευ αγωνίζεσθαι”.

Από του χρόνου θα καμαρώνουμε τα δύο αθλητικά σωματεία στη Β΄ κατηγορία και μόνο γι΄ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές, τους παράγοντες των δύο ομάδων και φυσικά, στους γονείς αυτών των κοριτσιών, που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους στον όμορφο στίβο του αθλητισμού.

Μέσα στην «γκρίζα» καθημερινότητά μας, τέτοια γεγονότα έρχονται να μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία, καθώς αποδεικνύουν ότι όσοι καλλιεργούν αγωνιστικό πνεύμα, πάντοτε έρχεται η ώρα που σηκώνουν το τρόπαιο και δικαιώνονται. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην Αθηνά Μαγκουφάνας και τη Νίκη Αμαρουσίου στη νέα κατηγορία, στην οποία πλέον θ’ αγωνίζονται».

 

Share