Βιωματικό Σεμινάριο «Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο Μαρούσι

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, διοργανώνουν σήμερα ένα βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη», στο αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Σωρού 74, Μαρούσι).

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 2 ωρών, από τις 18:00 έως τις 20:00 την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018. Το σεμινάριο έχει βιωματικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν συναισθήματα, επαγγελματικές εμπειρίες, θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και πάνω από όλα θα αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, αυξάνοντας το βαθμό αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης που διαθέτουν.

Εισηγήτρια θα είναι η κα Ειρήνη Ρέππα, η οποία είναι οικογενειακή θεραπεύτρια και σύμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ενώ θα συμμετέχει και η ψυχολόγος κα Παπασούλη Αναστασία.

Για κράτηση θέσης, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την κα Ελένη Παπαδάκη στο τηλέφωνο 210 6199891 και με e-mail στο epapadaki@mitropolitiko.edu.gr.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, από το 1982 μέχρι σήμερα έχει αποστολή και όραμα την πνευματική και μορφωτική ανέλιξη των φοιτητών του. Υπηρετεί με συνέπεια την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έχοντας παραρτήματα στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, η ακαδημαϊκή πρόοδος και η ανάπτυξη του ερευνητικού πνεύματος του κάθε φοιτητή αποτελούν προτεραιότητα για το Κολλέγιο.

 

Share