Το Μαρούσι τίμησε φορείς για την κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά τους

Σε μια ειδική βραδιά που επιμελήθηκαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου, το Μαρούσι τίμησε εκπροσώπους από την Αυτοδιοίκηση και φορείς του Αθλητισμού για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τιμήθηκε, επίσης, για την προσφορά και το έργο του τόσο σε τοπικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τους τιμώμενους φορείς που στηρίζουν το έργο του Δήμου με τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους, και αναφέρθηκε στη σημασία της προσφοράς για την πρόοδο μίας κοινωνίας.

Σε ένδειξη αναγνώρισης του πολύπλευρου κοινωνικού του έργου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Πατούλη, δήμαρχο Αμαρουσίου – πρόεδρο ΚΕΔΕ και ΙΣΑ – αντιπρόεδρο Δήμων & Περιφερειών Ευρώπης, για την προσφορά του και το έργο του τόσο σε τοπικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο αναδεικνύοντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, μέσα από αυτό τη σημασία του «να προσφέρω και του να δημιουργώ!».

Τιμητικούς επαίνους, για την πολύτιμη κοινωνική πρόσφορα ανθρωπιστικής βοήθειας στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Δήμο Αμαρουσίου απονεμήθηκαν: στον δήμαρχο Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη, στο Arena Soccer Club, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «Δημοσθένης», στο ΟΑΚΑ Indoor Beach Volley, στον Α.Σ. Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, στον Α.Σ. Πυγμαχίας Αμαρουσίου, στη Μεικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων και Γιατρών Αττικής, στη Σχόλη Χορού Dance Nikol, στον Α.Σ Girls Team Galanopoulou Marousi, στο Marathon Team Greece & Marathon Team Junior by Maria Polyzou, στον Α.Σ. Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών Πύργου, στον Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών, στον Αθλητικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Σαολίν, Κουνγκ Φου, Σονγκσαν Μελισσίων.

Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Σμυρνής.

 

Share