Για την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 μεταφέρθηκαν τα «Δρώμενα Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού» του Δήμου Αμαρουσίου

Για την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 μεταφέρεται η εκδήλωση με τίτλο «Δρώμενα Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού» που εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου για το 2018.

Η εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και μεταφέρεται για μία εβδομάδα αργότερα.

Περιγραφή εκδήλωσης:

Δρώμενα Τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού

Ημερομηνία: Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Χώρος: 4ο Δημοτικό Σχολείο (Σωρού 72)

Ώρα έναρξης παρουσίασης τμημάτων παιδιών ηλικίας 8-13 ετών: 17:00

«Ο Γαντοφορεμένος»

Ένας διαφορετικός ξένος εμφανίζεται σε κάποιο χωριό, αλλά κανείς δεν ρωτά να μάθει το όνομά του. Του δίνουν το προσωνύμιο γαντοφορεμένος γιατί φοράει πάντοτε στα χέρια του δύο μακριά γάντια. Σε αυτά τα γάντια εστιάζουν όλοι και καλπάζει η φαντασία τους. Άλλοτε τον υπερεκτιμούν και τον θαυμάζουν και άλλοτε τον φοβούνται και τους τρομάζει μέχρι που αποκαλύπτεται ποιος είναι πραγματικά και έτσι καταρρέει κάθε μορφής προκατάληψη που είχαν γι΄ αυτόν.

Διδασκαλία: Αφροδίτη Κορέτση

Ώρα έναρξης παρουσίασης τμημάτων παιδιών ηλικίας 4-7 ετών: 18:15

«Σκιάχτρο σκιάχτρο είσαι εδώ;»

Ένα τρομακτικό σκιάχτρο αποτρέπει τα παιδιά και τα πουλιά να πλησιάσουν το μποστάνι που φυλάει, σκορπώντας φόβο με την παρουσία του. Μέχρι που… καταλαβαίνει πόσο άχαρος και μοναχικός είναι ο ρόλος του μπαμπούλα και μεταλλάσσεται σε έναν ανοιχτόκαρδο σύντροφο των παιδιών, που απολαμβάνει μαζί τους τις χαρές της ζωής.

Διδασκαλία: Αφροδίτη Κορέτση

 

Share