Εκλεκτοί ξηροί καρποί και όχι μόνο από το κατάστημα Ξηροί Καρποί Γεωργούσης στο Μαρούσι

“Λένε πως η αγάπη για τον ξηρό καρπό είναι μια παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά. Αυτή τη παράδοση συνεχίζουν εδώ και τέσσερα χρόνια στην περιοχή του Αμαρουσίου η οικογένεια Γεωργούση.

Μέσα σε ένα όμορφο και μοντέρνο κατάστημα θα βρείτε τους πιο γευστικούς ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα με πρωταγωνιστή τα φυσικά σύκα Κύμης παραγωγής τους αλλά και πολλά ακόμη προϊόντα  που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Εμείς εφοδιαστήκαμε με τα απαραίτητα υλικά για τις παρασκευές των γιορτών και  δοκιμάσαμε τα μοναδικά μελομακάρονα τους με μέλι  και ελληνική καρυδοψιχα όπως επίσης τις χειροποίητες δίπλες από την Καλαμάτα. Για τα δώρα και τις επισκέψεις μας  φτιάξαμε μοναδικές συσκευασίες με ξηρούς καρπούς,  σοκολατάκια αλλά και ποτά. Φυσικά δεν ξεχάσαμε τους μικρούς μας φίλους και κάναμε τις προμήθειες μας με τα πιο γευστικά χριστουγεννιατικα σοκολατάκια και τα πιο αφράτα μπισκότα βουτύρου! Extra tip : η μεγάλη ποικιλία σε σοκολατάκια χωρίς ζάχαρη, αλλά και τα μελομακάρονα με γλυκαντικό από το φυτό stevia!

Πληροφορίες

Ξηροί Καρποί Γεωργούση

28ης Οκτωβρίου 4 και Διονύσου 10, Μαρούσι

Τηλ: 210-8053953

https://www.facebook.com/ksiroikarpoigeorgousi/ ”

Share