Τέχνη και Κόσμημα στο Μαρούσι: χειροποίητο κόσμημα σε τιμές που δεν θα πιστέψετε!

Ο οίκος χειροποίητων κοσμημάτων ΤΕΧΝΗ και ΚΟΣΜΗΜΑ στο Μαρούσι καταφέρνει κάτι που δύσκολα το βρίσκει κανείς: δημιουργεί εκλεπτυσμένα και πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα από χρυσό, ασήμι, χαλκό, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους προσφέροντάς τα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

 Η φαντασία και η καλλιτεχνική φύση της σχεδιάστριας Αναστασίας και των υπόλοιπων δημιουργών έχει ως αποτέλεσμα κοσμήματα και αξεσουάρ που διακρίνονται για την καλαισθησία τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εκτός από το κατάστημα στο Μαρούσι, ο οίκος χειροποίητων κοσμημάτων ΤΕΧΝΗ και ΚΟΣΜΗΜΑ συνεργάζεται με διάφορα επιλεγμένα καταστήματα και χώρους τέχνης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και καρφίτσες που απευθύνονται σε γυναίκες με υψηλό γούστο, αναδεικνύοντας την ομορφιά και το στυλ τους, ενεργειακά κοσμήματα, ορυκτοί λίθοι, καλοκαιρινά αλλά και παιδικά κοσμήματα είναι μόνο λίγα από όσα θα βρείτε όχι μόνο στο Μαρούσι αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του οίκου, όπου θα εκπλαγείτε από την τεράστια ποικιλία!

Αλλά και για το σύγχρονο άντρα, στον οίκο χειροποίητων κοσμημάτων ΤΕΧΝΗ και ΚΟΣΜΗΜΑ θα βρείτε κομψά αντρικά κοσμήματα, μανικετόκουμπα και δερμάτινα αξεσουάρ σε μοντέρνα σχέδια που δένουν αρμονικά με τα ξεχωριστά υλικά που χρησιμοποιούνται. Κομπολόγια, κλειδοθήκες, μπομπονιέρες και αξεσουάρ γυαλιών συμπληρώνουν τη μεγάλη συλλογή των όμορφων προϊόντων.

Κι αν νομίζετε ότι χαμηλή τιμή σημαίνει και χαμηλή ποιότητα, σίγουρα θα διαψευστείτε, αφού στον οίκο χειροποίητων κοσμημάτων ΤΕΧΝΗ και ΚΟΣΜΗΜΑ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Τα χειροποίητα ελληνικά κοσμήματα φέρουν σφραγίδα γνησιότητας και αξιοπιστίας και έχουν εγγύηση επισκευής για οτιδήποτε τους συμβεί μετά την αγορά τους. Για να κάνετε ένα ποιοτικό δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία!

Μάλιστα, για όλους τους αναγνώστες του maroussi-news υπάρχει μια εκπληκτική προσφορά: με την εγγραφή σας ως μέλη, θα λάβετε την έκπτωση 20% που παρέχει ο οίκος σε όλα του τα μέλη αλλά και επιπλέον 10%, αν εκτυπώσετε την κάρτα μέλους μαζί με το λογότυπο του maroussi-news. Η προσφορά της επιπλέον έκπτωσης ισχύει για αγορές άνω των 60€  μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018.

Πληροφορίες

Τέχνη και Κόσμημα

Πλαστήρα 14, Μαρούσι

211 1838002

www.texni-kosmima.gr