Την Παρασκευή η τελετή Απονομής Επάθλων του Μεγάλου Σχολικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης «We Go Green Maroussi»

Την Παρασκευή το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά θα γεμίσει με περισσότερους από 1.000 μαθητές από 32 σχολεία της πόλης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς θα γίνει η τελετή απονομής επάθλων για τον Μεγάλο Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης «We Go Green Maroussi».

Τον Διαγωνισμό πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την εταιρία ΑΝΑΜΕΤ από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 27 Απριλίου 2018 ανακυκλώνοντας συνολικά 35 τόνους αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συσκευασιών αλουμινίου.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στις 11 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά (Νιόβης και Διονύσου, Μαρούσι) με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων της εταιρίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Οι νικητές του Διαγωνισμού

Με μια πραγματικά τιτάνια προσπάθεια, οι μαθητές του 6ου Δημοτικού, του 1ου Νηπιαγωγείου, του 15ου Δημοτικού και του 16ου Νηπιαγωγείου απογείωσαν κυριολεκτικά τις επιδόσεις στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης WE GO GREEN/ΜΑΡΟΥΣΙ 2018.

Τελικοί νικητές, κυριολεκτικά στο νήμα, οι απίστευτοι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου, με σκόρ 40,009 κιλά/μαθητή! Άξιοι διεκδικητές της νίκης μέχρι τελευταία στιγμη, τα εκπληκτικά «μικρά» του 1ου Νηπιαγωγείου συγκέντρωσαν 38,909 κιλά/μαθητή, κατακτώντας επάξια τη δεύτερη θέση, μπροστά από το εξ ίσου εντυπωσιακό 15ο Δημοτικό, οι μαθητές του οποίου κρατήθηκαν στην τρίτη θέση με 27,705 κιλά/μαθητή, ξεφεύγοντας για λίγο από τους άλλους δυναμικούς διεκδικητές του 16ου Νηπιαγωγείου, που έφτασαν στα 24,956 κιλά/μαθητή.

Την πεντάδα και τα κύπελλα κλείνει επάξια το  11ο Νηπιαγωγείο, οι μαθητές του οποίου έφτασαν τα 16,182 κιλα/μαθητή και ανέβηκαν τρεις θέσεις, κατοχυρώνοντας την πρώτη  πεντάδα στην πρωτοβάθμια.

Συγκεκριμένα, η προσπάθεια των μαθητών σε επίπεδο σχολείων επιβραβεύεται ως εξής:

-Κύπελλα και χρηματικά έπαθλα αξίας από 3.000 ευρώ έως 400 ευρώ θα παραλάβουν τα σχολεία που κατέλαβαν από την 1η μέχρι την 5η θέση,

-Μετάλλια και χρηματικό έπαθλο αξίας 100 ευρώ θα παραλάβουν τα σχολεία που κατετάγησαν μεταξύ 6ης και 10ης θέσης,

-Αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους θα παραλάβουν τα υπόλοιπα 22 σχολεία,

-Αναμνηστικά δώρα θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές

Share