Μαρούσι: Aμφίβολη η συμμετοχή του στην Basket League

Το Μαρούσι μπορεί να κατέκτησε την άνοδο στην Βasket League, ωστόσο η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Basket League δεν είναι σίγουρη. Συγκεκριμένα σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε το Σάββατο (17/06) στο κλειστό γυμναστήριο του Άγιου Θωμά, έγινε γνωστό πως καλύφθηκε μονάχα το 1/3 του ελάχιστου απαιτούμενου ποσού για τη σύσταση ΚΑΕ.

Κάτι που σημαίνει πως θα γίνουν εκ νέου προσπάθειες προκειμένου το Μαρούσι να καταφέρει να πάρει πιστοποιητικό, για να αγωνιστεί στην «μεγάλη» κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας διεξήχθη την 17/06/2023 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά με κύριο θέμα συζήτησης τη δυνατότητα ίδρυσης νέας ΚΑΕ προκειμένου η Ανδρική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basket League μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ομάδας που η παρουσία τους ήταν έντονη και συγκινητική. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να σταθούμε και στην συμμετοχή πολλών γονέων αθλητών και αθλητριών των Ακαδημιών και Τμημάτων Υποδομής μας, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους καθόσον η οικογένειά μας αυξάνεται και εξωτερικεύεται μέρα με την ημέρα ενισχύοντας το Όραμά μας και δίνοντας μας δύναμη για τη συνέχεια.

Γνωστοποιούμε ότι στα πλαίσια των Αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τηρείται στη Γραμματεία του Συλλόγου μας ” Βιβλίο Πρόθεσης Συμμετοχής στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Νέας Κ.Α.Ε..”. Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου κατέγραψαν την πρόθεσή τους για συμμετοχή στο Μετοχικό Κεφάλαιο και ήδη έχει καλυφθεί το ένα τρίτο του ελάχιστου απαιτούμενου ποσού για σύσταση νέας ΚΑΕ. Καλούμε με την ευκαιρία μέλη, φιλάθλους και φίλους του Συλλόγου καθώς και Επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια καταγράφοντας την πρόθεσή τους στο εν λόγω Βιβλίο, κατά τις ώρες λειτουργίας της Γραμματείας μας, καθόσον πιστεύουμε και θέλουμε την πολυμετοχικότητα στην νέα ΚΑΕ», ανέφερε αναλυτικά το Μαρούσι.

Share