Ο Σύλλογος Φροντίδα για όλο το Μάιο στο Μαρούσι

Ο Σύλλογος Φροντίδα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος  πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση, υδροκεφαλία και σύνδρομο down θα βρίσκεται στο Μαρούσι από 2 έως 29 Μαΐου 2018 για να τον γνωρίσετε από κοντά.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο Golden Hall, θα βρίσκονται μέλη του Συλλόγου για να ενημερώνουν το κοινό για το έργο της Φροντίδας και να ευαισθητοποιούν για τη διαφορετικότητα και τα άτομα με αναπηρίες. Στο περίπτερο θα βρείτε ποικιλία από προϊόντα της Φροντίδας και θα ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Φροντίδα ιδρύθηκε το 2008 στον Πειραιά με σκοπό να προσφέρει κοινωφελές έργο στις οικογένειες που καταφεύγουν στην αναζήτηση βοήθειας λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Ο Σύλλογος πιστεύει ότι το πολιτιστικό επίπεδο μιας κοινωνίας αναδεικνύεται σε σημαντικό βαθμό από τον τρόπο που αντιμετωπίζει, όσα μέλη της διαφέρουν ή μειονεκτούν. Οι συμπολίτες μας με αναπηρία δεν παύουν να αποτελούν φορείς προσωπικής ελευθερίας, αξιοπρέπειας και δημιουργικότητας. Τα άτομα με αναπηρία έχουν μεν ειδικές ανάγκες, όμως διαθέτουν ασφαλείς και ειδικές δυνατότητες, τις οποίες αναπτύσσουν με αξιοθαύμαστο τρόπο, τους μηχανισμούς αναπλήρωσης.

 

 

 

Share