Ξένες γλώσσες Καπάτου: από το 1983 καμία γλώσσα δεν είναι ξένη

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας, όλοι πρέπει να ξέρουν τουλάχιστον μία, αν όχι δύο ξένες γλώσσες, και μάλιστα τόσο καλά, ώστε να μην τους είναι πια ξένες. Αυτό ακριβώς που πετυχαίνει εδώ και πάνω από 35 χρόνια ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Καπάτου που έχει σχολές σε πολλές περιοχές της Αθήνας, μία εκ των οποίων στο Μαρούσι.

Με πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση και έμπειρο διδακτικό προσωπικό, η Σχολή Καπάτου ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους και προσφέρει στους μαθητές τα πτυχία που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο κόσμο. Με 60.000 πτυχιούχους όλα αυτά τα χρόνια, ο εκπαιδευτικός οργανισμός έχει ταυτίσει το όνομά του με την επιτυχία.

O Όμιλος εξειδικεύεται, επίσης, από το 1983 με μεγάλη επιτυχία στην προετοιμασία μαθητών  για σπουδές στην Ιταλία με το προσωπικό του να απαρτίζεται από καθηγητές με τεράστια εκπαιδευτική εμπειρία στην διδασκαλία των μαθημάτων ειδικής ορολογίας για κάθε σχολή  που επιλέγουν οι σπουδαστές.

Μάλιστα, ο εκδοτικός οίκος Primus της σχολής αποτυπώνει στα ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, τα λεξικά και τα εγχειρίδια γραμματικής την πολύχρονη πείρα στις μεθόδους διδασκαλίας και την πρωτοποριακή και αποτελεσματική προσέγγιση που κάνει τόσους σπουδαστές αλλά και καθηγητές ξένων γλωσσών να εμπιστεύονται τον όμιλο.

Η σχολή στο Μαρούσι μετράει ήδη 5 χρονιές επιτυχούς παρουσίας. Εκτός από τις κλασικές γλώσσες, παραδίδει μαθήματα και σε πιο πρωτότυπες γλώσσες, όπως κινέζικα, ρώσικα, σουηδικά, πορτογαλικά και τούρκικα.

Γιατί το μέλλον βρίσκεται στις ξένες γλώσσες που μπορούν να μας ανοίξουν κόσμους εντελώς ξεχωριστούς!

Πληροφορίες

www.kapatou.gr

Facebook: Sxoles Kapatou

Ερμού & Ν. Πλαστήρα 15, Μαρούσι

2106146060

kapatou@outlook.com