Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Α.Ο. Οδυσσέας

Με φόντο την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη και στη νέα γενιά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, με τον Α.Ο. «Οδυσσέας Αμαρουσίου», στο δημαρχείο της πόλης τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Μετά τις ευχές του δημάρχου Γιώργου Πατούλη για μία γόνιμη αθλητική χρονιά με ακόμη πιο λαμπρές επιτυχίες από τις ομάδες του Ομίλου, η συζήτηση εστίασε στη μετακόμιση του Αθλητικού Ομίλου για τις προπονήσεις του στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς.

«Διαρκής στόχος της διοίκησής μας είναι η υποστήριξη και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των αθλητικών συλλόγων και σωματείων της πόλης, καθώς είναι πολύ σημαντική η προσφορά όλων, τόσο στη νεολαία, όσο και στον αθλητισμό της πόλης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Από την πλευρά του Αθλητικού Ομίλου, η πρόεδρος Κάτια Ηλιοπούλου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την έμπρακτη και διαρκή συμπαράστασή του στο έργο του Δ.Σ., αλλά και στην προσπάθεια των αθλητών/τριών του Ομίλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κάββαλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου, Πέτρος Κόνιαρης, καθώς επίσης, η πρόεδρος Κάτια Ηλιοπούλου και το μέλος του Ομίλου Μαρία Ασλανίδου.

Λίγα λόγια για τον Α.Ο. Οδυσσέα Αμαρουσίου

Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου ιδρύθηκε το Μάϊο του 1989 από τον Μπάμπη Κεραμύδα για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του Οδυσσέα και η πρώτη του έδρα ήταν το ανοιχτό γήπεδο που βρίσκεται στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου (πρώην Νέα Φιλοθέη) όπου σημειώνεται και στο σήμα του και αργότερα η ομάδα βρήκε έδρα το κλειστό ΕΓ «Σπύρου Λούη». Ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και στην Ένωση Σωματείων Πετoσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ), στα πρωταθλήματα / τουρνουά των οποίων συμμετέχει ανελλιπώς με αξιώσεις.

Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να δώσει μια υγιή διέξοδο στα παιδιά που ανήκουν στην δύναμή του και επίσης να είναι συνεχώς ενεργά. Έτσι εκτός των πρωταθλημάτων και τουρνουά της Ομοσπονδίας Πετοσφαιρίσεως και ΕΣΠΑΑΑ, μετέχουν σε διασυλλογικά / διαδημοτικά τουρνουά καθώς και φιλικούς αγώνες, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης διοργανώνονται τουρνουά κατηγοριών στην φυσική έδρα του συλλόγου στην Αγ. Φιλοθέη. Εδώ τα παιδιά χαίρονται περισσότερο γιατί παίζουν με γεμάτες κερκίδες μέσα στην γειτονιά τους. Η κάθε αγωνιστική περίοδος κλείνει με την καθιερωμένη πλέον γιορτή ΒΟΛΕΪ όπου γίνονται οι απονομές επάθλων κατηγοριών από διεθνείς παίκτες του Βόλεϊ και καταξιωμένους αθλητές άλλων αθλημάτων που μας τιμούν με την παρουσία τους.

 

 

Share