Συγκέντρωση τροφίμων από τους Προσκόπους για τη Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Σε μια ακόμη δράση προσφοράς προχώρησε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τη Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο νέος αρχηγός του Συστήματος Προσκόπων, Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης, συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό του Συστήματος, Ηλία Ζορμπαλά, την πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ), Μαργαρίτα Γεωργοπούλου και τα μέλη της επιτροπής Ελένη Διακάκη, Αγγελική Μάλλιου και Φραγκίσκο Ξυδιανό, παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη και τους φίλους του Συστήματος την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018. Ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για τη συνεχή στήριξη των Προσκόπων του Δήμου στις κοινωνικές ανάγκες της πόλης και την ενημέρωσε για την καθημερινή κοινωνική προσφορά και τον τρόπο λειτουργίας της «Γωνιάς».

«Πάντα πιστοί στις αρχές του Ελληνικού Προσκοπισμού, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, οι Πρόσκοποι του Αμαρουσίου συνεχίζουμε να επιτελούμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κοινωνία της Πόλης μας», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου.

Η «Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης» είναι ένας πολυχώρος προσφοράς που εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2012, στον οποίο στεγάστηκαν οι υπηρεσίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Γεύματος Αγάπης και Ιματιοθήκης.

Συγκεκριμένα στη Γωνιά προσφοράς & αλληλεγγύης παρέχονται οι υπηρεσίες:

-Διάθεση τροφίμων μακράς διαρκείας μέσω του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου

-Σίτιση μέσω του Γεύματος Αγάπης

-Διάθεση ειδών ένδυσης και υπόδησης, λευκών ειδών, παιχνιδιών, ειδών βρεφανάπτυξης, σχολικών κ.τ.λ. μέσω της Ιματιοθήκης

Share