Στο Μαρούσι η νέα Ολλανδική εταιρεία συνεργατικών χώρων Spaces

Στο Μαρούσι η νέα Ολλανδική εταιρεία συνεργατικών χώρων Spaces! Η ολλανδική εταιρεία, θυγατρική της IWG, μητρικής εταιρείας της Regus, επεκτείνεται στην Ελλάδα με το δεύτερο κτήριο να ανοίγει τις «πύλες» του στο Μαρούσι. Σημειώνεται ότι το πρώτο κέντρο άνοιξε και λειτουργεί σε 2.000 τ.μ., στη Στοά Τουρνικιώτη, στο κέντρο της Αθήνας.

Με παρουσία σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Spaces έκανε δυναμική είσοδο και στην Αθήνα εγκαινιάζοντας χθες το νέο επιχειρηματικό της κέντρο στο Μαρούσι, το οποίο αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη επένδυσή της στην ελληνική αγορά, ενώ το πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει την επέκτασή της μέσα στην επόμενη διετία σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας.

Το νέο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι εκτείνεται και αυτό σε 2.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 500 τ.μ. είναι το business club, δηλαδή χώροι συνάντησης, επαφών και χώροι συνεργατικής εργασίας.

Τα εγκαίνια αποκάλυψαν έναν χώρο σύγχρονα σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού επαγγελματικών χώρων, ώστε ο εργαζόμενος να μπορεί να αισθάνεται άνετα και παραγωγικός. Τα σχέδια της Spaces περιλαμβάνουν περαιτέρω ανάπτυξη σε αρκετά σημεία και ήδη το φθινόπωρο ετοιμάζεται να λειτουργήσει ένα τρίτο επιχειρηματικό κέντρο σε πολύ κεντρικό σημείο του Δήμου Αθηναίων, ενώ στα σχέδια της εταιρείας είναι να ανοίξει 15 παρόμοιους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Η Κατερίνα Μάνου, γενική διευθύντρια των Spaces για την Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε και ο χώρος εργασίας πρέπει και αυτός να ακολουθήσει. Έρευνες δείχνουν πως επιχειρηματίες και στελέχη έχουν ανάγκη από χώρους που ευνοούν την συνεργασία και εμπνέουν. Τα Spaces εκφράζουν αυτόν τον ενθουσιασμό και την συνεργασία που ευνοεί την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών».

Τα Spaces παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για δυναμικές και φιλόδοξες εταιρείες οι οποίες πιστεύουν στις δυνατότητες ανάπτυξης μέσω συνεργιών και γνωρίζουν ότι οι νέες ιδέες αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα σε ευχάριστους χώρους. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και προσφέρει ευέλικτα πακέτα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Πηγή: startupper.gr

Share