Spaces Green Plaza: Ένας ιδανικός χώρος για ανάπτυξη επιχειρήσεων στο Μαρούσι

Η Spaces Works, είναι μια εταιρεία που προέρχεται από την Ολλανδία και αναπτύσσει κοινόχρηστους χώρους εργασίας με παρουσία σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Λατινική Αμερική, Αφρική, Αυστραλία και Ασία. Πλέον ήρθε και Ελλάδα με δύο νέους χώρους στο κέντρο της Αθήνας και το Μαρούσι.

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εταιρείες και οργανισμούς όλων των κατηγοριών, οι οποίοι δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια και στο άνετο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.

Η Spaces επέλεξε την οδό Ερμού και το Μαρούσι ως τοποθεσίες γιατί πρόκειται για ζωντανά σημεία της πόλης, ενώ τα κτήρια εξυπηρετούν τις ανάγκες τόσο για δικτύωση και πολύ καλά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους όσο και για συναντήσεις και εργασία σε ένα περιβάλλον που μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί στην εργασία του.

Το Spaces Green Plaza, που βρίσκεται στην πρωτοποριακή περιοχή του Αμαρουσίου, προσφέρει μοναδική ενέργεια αλλά και το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Εκτός από κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας της πόλης, η συγκεκριμένη περιοχή διαθέτει πολλά αξιοθέατα. Μπορείτε να απολαύσετε μια σύντομη βόλτα στο υπέροχο Άλσος Παραδείσου Αμαρουσίου, να επισκεφτείτε το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ή να αντλήσετε έμπνευση από τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και το Ολυμπιακό Στάδιο.

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο και ενεργειακά αποδοτικό επιχειρηματικό κέντρο, όπου θα αισθανθείτε αμέσως σαν το σπίτι σας. Εδώ μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δραστήρια κοινότητα του Spaces για να αντλείτε καθημερινά έμπνευση, να απολαύσετε θεσπέσιο καφέ φτιαγμένο από barista, καθώς και να διοργανώσετε πετυχημένα meeting σε μία από τις αίθουσες συνεδριάσεων με επώνυμα έπιπλα. Το Spaces Green Plaza διαθέτει υπέροχους, πλήρως εξοπλισμένους χώρους γραφείου, μεμονωμένα γραφεία και επιχειρηματική λέσχη με έντονη δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spaces Green Plaza, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.spacesworks.com/el/athens/green-plaza/ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 727 9000.

 

Share