Σήμερα το 3ο Gran Prix Ακρόπολις στο Ολυμπακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών στο ΟΑΚΑ

Σήμερα Δευτέρα 3/9/18, από τις 15.00 έως τις 20.00 θα διεξαχθεί το 3ο Gran Prix Ακρόπολις, στο Ολυμπακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, στο ΟΑΚΑ.

Ο Α.Ο. Θησέας Ζωγράφου και ο ΠΣ Κρόνος Νίκαιας συνδιοργανώνουν ποδηλατικούς αγώνες πίστας με την Υποστήριξη της World-of-Bike Total Cycling Solutions, με την επωνυμία «SP Tableware – Acropolis GP PISTA 2018» στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών (και Νεανίδων σε κοινή κατάταξη), Παίδων, Κορασίδων, Masters, καθώς και αγώνες επίδειξης για Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Μίνι Αγόρια – Κορίτσια (Μικρά – Μεγάλα σε κοινή κατάταξη).

Πρόκειται για διασυλλογικούς αγώνες προετοιμασίας, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διοργανωθεί στον ίδιο χώρο 7-9 Σεπτεμβρίου. Οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να “πατήσουν” αγωνιστικά την πίστα, χωρίς να έχουν την πίεση ενός πρωταθλήματος, ενώ οι θεατές θα απολαύσουν ένα δευτεριάτικο απόγευμα, σε έναν όμορφο χώρο, βλέποντας τους φίλους και γνωστούς τους, και πάνω απ’όλα το αγαπημένο τους άθλημα!

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα επίδειξης και μικροί ποδηλάτες στις προαγωνιστικές κατηγορίες της ποδηλασίας πίστας.

 

 

Share