Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ανθρωπομορφισμός» της εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Σήμερα στις 7:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με έργα της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Νίνας Παναγοπούλου με τίτλο «Ανθρωπομορφισμός».

Την έκθεση φιλοξενεί ο Δήμος Αμαρουσίου από 7-9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Η Νίνα Παναγοπούλου είναι ζωγράφος, εικαστικός και μουσικός. Θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο για να συζητήσει τα έργα της με τους παρευρισκόμενους!

Σύντομο Βιογραφικό

Η Νίνα Παναγοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Πήρε μαθήματα σχεδίου στα εργαστήρια του Τίμου Μπατινάκη και του Μιχάλη Βελούδιου. Είναι απόφοιτος Μεταπτυχιακού στις καλές τέχνες από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University for the Creative Arts στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας. Έζησε στην Αγγλία και στην Ιρλανδία, όπου παρήγε καλλιτεχνικό έργο. Πολλά από τα έργα της τα οποία δημιουργήθηκαν σε καλλιτεχνικά residencies περιλαμβάνουν τοπία της Ιρλανδίας. Σπούδασε μουσική για 13 χρόνια, συμμετείχε σε χορωδίες, κλασσικό τραγούδι και πιάνο. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας (London, Faversham, Canterbury,στην Ιρλανδία (Dublin,Galway, στην Ελλάδα και στην Βόρειο Ιρλανδία με την πρώτη της Ατομική Έκθεση στο Belfast/Crescent Arts Centre/Dickon Hall Gallery. Υπήρξε μέλος και συντονιστής καλλιτεχνικών οργανισμών στο εξωτερικό και καλλιτεχνικών ομάδων στo BLOCK T, Malborough Studios, MART, Centre for Creative Practices στην Ιρλανδία. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην κατηγορία της Ζωγραφικής.

Πληροφορίες

7-9 Σεπτεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00 και 18:00-21:00

Εγκαίνια: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, 19:30

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Αμαρουσίου

Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα

Είσοδος Ελεύθερη

 

Share