Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορρέ Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε συνάντηση με την Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα» Μίκα Κάββαλου Πετρούτσου και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου Γεώργιο Δούκα την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρόντων των Αντιδημάρχων Κων/νου Ρώτα και Γιάννη Ιωαννίδη και μελών των Συλλόγων.

Κατά τη συνάντηση επαναπροσδιορίστηκε το ζήτημα της έντονης κυκλοφορίας που παρουσιάζει η οδός Ευκαλύπτων ο δρόμος μεταξύ μεταξύ του δάσους Συγγρού και του κτήματος Καρέλλα. Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε θετικά στο αίτημα για την εξέταση της λύσης της μονοδρόμησης με την υπόσχεση της προώθησης του θέματος στις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διερεύνηση της υλοποίησης.

Ακόμη συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλλα, οπότε ο Δήμαρχος παρουσίασε το πλαίσιο και τις εκκρεμότητες σχετικά με την κατασκευή του, αλλά και τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για την προστασία της ποιότητας της ζωής της γειτονιάς με παράλληλη ανάπτυξη ήπιων αθλητικών δραστηριοτήτων που τόσο έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή.

Ακόμη προς τις παρούσες Προέδρους Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου, ‘Ελενα Γιαννιά και του 6ου ΓΕΛ Αμαρουσίου, Λουΐζα Πάπαρου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την πορεία των μελετών που αφορούν στην προσωρινή μεταστέγαση των μαθητών ενόψει της προσθήκης νέων αιθουσών στο Λύκειο.

Στη συνάντηση εκτός από τους Προέδρους των Συλλόγων των περιοχών Βορρέ και Αναβρύτων και τις Προέδρους των Συλλόγων Γονέων των προαναφερθέντων σχολικών συγκροτημάτων, παραβρέθηκε ο Γραμματέας του Συλλόγου Αναβρύτων Θανάσης Σκαλωμένος και το μέλος Νίκος Παρατσιώκας, τα μέλη του Συλλόγου Βορρέ, Δημήτριος Δαλαλάκης και Βίκυ Καρυδάκη, ενώ παρόντα ήταν στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου.

 

Share