Shape n’ Light: Σεμινάρια φωτογραφίας με καταξιωμένους φωτογράφους στην Helexpo στο Μαρούσι από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων Shape n Light είναι γεγονός και φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τέχνης της φωτογραφίας. Lindsay Adler, Greg Fink,Chris Knight, Dmitry Usanin και πολλοί ακόμα διεθνώς καταξιωμένοι φωτογράφοι έρχονται στο Μαρούσι στην Helexpo από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου για να εμφυσήσουν τις τεχνικές και τα μυστικά της επαγγελματικής φωτογραφίας.

Το κόστος των σεμιναρίων ξεκινάει από 30 ευρώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το περιεχόμενο των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο https://www.shapenlight.com/.

Η επαγγελματική φωτογραφία δεν έχει εγχειρίδιο χρήσης. Έχει τεχνικές, απλές και πολύπλοκες και μικρά και μεγάλα μυστικά. Τα Shape n’ Light φιλοξενούν τους καλύτερους του είδους που θα μοιραστούν μαζί σας το δικό τους απόσταγμα πολύχρονης εμπειρίας, γνώσης και πειραματισμού, καθώς και τα νέα trends στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο.

 

Πληροφορίες

Shape n Light

Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, HELEXPO

Εισητήρια-Κρατήσεις: https://www.shapenlight.com/

Τηλ:  6974-956416

Share