Στην πρόοδο των εργασιών στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε κατά την καθιερωμένη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό οι εργασίες προχωρούν και το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες από τα τέλη Μαρτίου σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο.  Μάλιστα, o κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην συναυλία των Coldplay λέγοντας ότι θα γίνει κανονικά.

«Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: tovima.gr