Διήμερο Σεμινάριο Συμπεριφοράς Σκύλων στο Μαρούσι

Μετά την περσινή επιτυχία, η Pets Pro Academy και το Ελληνικό Ινστιτούτο Συμπεριφοράς Σκύλου & Γάτας, διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα ένα διήμερο σεμινάριο για τη συμπεριφορά του σκύλου. Θα το παρουσιάσει ο άνθρωπος που έκανε πράξη τον μιμητισμό στο σκύλο, η Dr Claudia Fugazza και θα αποτελείται τόσο από θεωρία για την κοινωνική μάθηση και τη συμπεριφορά του σκύλου όσο και από ζωντανή επίδειξη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Συμπεριφοράς Σκύλου & Γάτας, στην οδό Πέλικα 33 στο Μαρούσι. Θα διαρκέσει από τις 10 π.μ έως τις 5 μ.μ, με μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά, καφέ και ελαφρύ γεύμα ( και τις δυο μέρες ) και Πιστοποίηση Παρακολούθησης του Σεμιναρίου για τους συμμετέχοντες. Για κράτηση θέσεων και πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα της  Pets Pro Academy.

Το σεμινάριο θα προλογίσει ο Δρ. Χρήστος Καραγιάννης, ο μόνος  Έλληνας Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος, ειδικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς, και ένας από τους 35 κτηνιάτρους στην Ευρώπη με αυτή την ειδικότητα.

Για το μοναδικό αυτό σεμινάριο αλλά και την πρόσφατη μελέτη της Claudia Fugazza έγραψαν οι εφημερίδες Τhe Guardian , New York Times, Washington post, αλλά και πολλά επιστημονικά περιοδικά και ιστοσελίδες παγκοσμίου φήμης .

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα θα γίνει ζωντανή επίδειξη του «Κάνε ότι Κάνω» και το κοινό θα μάθει πως να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αυτή και στο δικό του σκύλο από την ίδια την Claudia Fugazza.

Παροχές:

-Θεωρία για την κοινωνική μάθηση και τη συμπεριφορά του σκύλου

-Μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά

-Ανάλυση της μεθόδου «Κάνε ό, τι κάνω»

-Ζωντανή επίδειξη με σκύλους στη μέθοδο «Κάνε ό, τι κάνω»

-Πιστοποίηση Παρακολούθησης σεμιναρίου για τους συμμετέχοντες

-Καφές και ελαφρύ γεύμα ( και τις δυο μέρες )

-Εύκολο πάρκινγκ

-Εύκολη πρόσβαση με ηλεκτρικό / προαστιακό (Δίπλα στο Mall και στο σταθμό Νερατζιώτισσα)

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Ελληνικού Ινστιτούτου Συμπεριφοράς Σκύλου & Γάτας 211-8001111.

 

Share