Σεμινάριο Self Care-Self Rejuvance-Ασκήσεις Αντιγήρανσης στο Life Blossom στο Μαρούσι

Ο Πολυχώρος Life Blossom διοργανώνει το σεμινάριο ”Self Care-Self Rejuvance” την Κυριακή 18/03, από τις 11:30 έως τις 13:30 στο Μαρούσι. Σε αυτό το δίωρο εργαστήριο, θα έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε στον εαυτό σας 2 ώρες πολύτιμης φροντίδας και αναζωογόνησης μαθαίνοντας ασκήσεις της φυσικής τεχνικής λίφτινγκ & αντιγήρανσης προσώπου Rejuvance.

Μέσω των ασκήσεων αυτών, σκοπός είναι να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης κάτω απο την επιδερμίδα, να απελευθερωθούν εντάσεις στους μύες από συναισθήματα και σκέψεις που αποτυπώνονται στο πρόσωπο και να ανασηκωθεί το πρόσωπο και ο λαιμός. Το σεμινάριο συντονίζει η Κέρι Λυμπέρη, η οποία ειδικεύεται σε θεραπείες της Κλασσικής Κινέζικης Ιατρικής & Διατροφής και σε τεχνικές Φυσικού Λίφτινγκ.

Ο Πολυχώρος Life Blossom αποτελεί ένα σημείο συνάντησης, δράσης και δημιουργίας για όσους έχουν ανήσυχο πνεύμα και αγάπη για τη ζωή. Στόχος του είναι η δημιουργία ενός πιο ισορροπημένου τρόπου ζωής, που θα ωφελεί τον καθένα ατομικά, αλλά και τον άνθρωπο ως μέλος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

 

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής

Life Blossom-Πολυχώρος Ευεξίας & Αυτοβελτίωσης

Δημ.Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων (είσοδος από Μαραθωνοδρόμων), Μαρούσι

Βασιλεία Σίμου, 6948008724

 

Share