Ρεσιτάλ Πιάνου από τον Αντώνη-Βασίλη Κουνδουράκη σήμερα στο Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα Recital Πιάνου, από τον τελειόφοιτο Αντώνη-Βασίλη Κουνδουράκη θα έχουν όσοι βρεθούν σήμερα στο Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής στο Μαρούσι.

Στην παρουσίαση, θα ακουστούν έργα των Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Domenico Scarlatti, Frédéric Chopin, Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms,Carl Czerny και Σπύρου Μάζη.

Υπεύθυνος καθηγητής είναι ο Σπύρος Σουλαδάκης. Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής  (Κηφισίας 189) στις 20.30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής

Το Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής ιδρύθηκε το 1995 από το συνθέτη και καθηγητή Σπύρο Μάζη, διδάκτωρ σύνθεσης του Πανεπιστημίου του York της Αγγλίας, με τη συνεργασία αξιόλογων καθηγητών με ενεργή δράση τόσο στον Ελλαδικό όσο και στο διεθνή χώρο. Από το ωδείο έχουν αποφοιτήσει διακεκριμένοι σολίστες και συνθέτες.

Εκτός από τα ελληνικά πτυχία, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τίτλους σπουδών από το Trinity College London της Αγγλίας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς, που δημιουργήθηκε με την ενοποίηση δύο κολεγίων, του Trinity και του Guildhall, σε έναν ενιαίο εξεταστικό φορέα που αποτελεί διεθνές εξεταστικό κέντρο για τη μουσική, το χορό και το θέατρο με 500.000 εξεταζόμενους ετησίως.

Επίσης, στο μοντέρνο τμήμα (ηλ. κιθάρα, drums κτλ) που δεν υπάρχει αναγνωρισμένος ελληνικός τίτλος, το ωδείο συνεργάζεται με τη Rockschool της Αγγλίας όπου οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις για την απόκτηση αγγλικού τίτλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email: spmazis@otenet.gr

Πληροφορίες

Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής

Κηφισίας 189, Μαρούσι

Τηλ: 210 8055507

Share