Βραδιά Κουιζ «Αλήθεια ή Ψέματα» με μεγάλο έπαθλο στο This House Rules στο Μαρούσι

Αν θέλετε να περάσετε ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο με πολύ παιχνίδι και παρεϊστικη διάθεση, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσετε 100 ευρώ, περάστε μια βόλτα από το This House Rules στην οδό Δημητρίου Ράλλη στο Μαρούσι.

Ποιοι θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα; Πάρτε μέρος με την παρέα σας και κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 100€ από τα supermarket Σκλαβενίτης. Απαντήστε σωστά μέσα στον καθορισμένο χρόνο και διεκδικήστε το έπαθλο. Με συμμετοχή 2,5€ και κατανάλωση προϊόντος μπορείτε να πάρετε μέρος και στο κουίζ αλλά και σε όλα τα αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια του παιχνιδοχώρου.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή της ομάδας σας, τηλεφωνήστε στο 211-2126196 (5 μ.μ – 12 π.μ) ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα του This HOUSE RULES.

Το This House Rules είναι ένα στέκι στο Μαρούσι για όσους αγαπούν τα επιτραπέζια παιχνίδια και θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση, δημιουργικότητα, παρέα και προκλήσεις. Με πολλά γνωστά αλλά και πιο…«ψαγμένα» παιχνίδια, μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας με κάτι πέρα απ’τα συνηθισμένα και να γνωρίσετε καλύτερα την παρέα σας αλλά και τις δυνατότητές σας.

Πληροφορίες

This HOUSE RULES

Δημητρίου Ράλλη 4, Μαρούσι

Τηλ: 211-2126196

Share