Πώς θα κινηθούν την Πρωτομαγιά μετρό και προαστιακός

Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς πρέπει να δώσουν οι πολίτες την Πρωτομαγιά, λόγω στάσεων εργασίας.
Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού της Αθήνας, καθώς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 1 Μαΐου ως τις 23:59 της ίδιας μέρας, λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.
Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί επίσης στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) από την έναρξη της κυκλοφορίας (5:00 π.μ.) έως τις 8:00 π.μ., σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.
Επίσης, την Τρίτη 1 Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 30/04/2018 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων την Τρίτη 01/05/2018.
Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τρίτη μεσάνυχτα προς Τετάρτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.
Ακόμα, 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ την Τρίτη 1 Μαΐου 2018, σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Share