Προσφορά παιδικών φαρμάκων από τους μαθητές της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, οι οποίοι μαζί με τον διευθυντή του σχολείου, Χριστόδουλο Κακαδιάρη, παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα παιδικών φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Τα παιδικά φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου προσέφεραν μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου, που συστηματικά τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνουν φάρμακα και τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τα παιδιά και τον διευθυντή του σχολείου, κ. Κακαδιάρη, για την ευγενική πρωτοβουλία προσφοράς φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στην πρότυπη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου για την κάλυψη των αναγκών όσων έχουν ανάγκη.

«Με τη ενέργειά σας αυτή παρέχετε στήριξη στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, αναδεικνύοντας για πολλοστή φορά τις τόσο σημαντικές για την εποχή μας αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, και από όποια θέση και εάν βρεθούμε, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη νέα γενιά θα παραμείνουμε κοντά στους νέους και στις νέες της πόλης μας» ανέφερε.

Μετά από προτροπή του κ. Πατούλη, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου και ενημερώθηκαν για τις σημαντικές κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών.

 

Share