Το πρόγραμμα προβολών της εβδομάδας (12/07-18/07) στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Με τρεις ακόμα ταινίες θα συντροφεύσει τα θερινά μας βράδια στο Μαρούσι ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος».

Αναλυτικά, θα προβληθούν οι εξής ταινίες:

Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο (Metti la Nonna in Freezer)

Κωμωδία 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100′

(12/07-108/07, Πεμ.-Τετ. 20.50)

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζιανκάρλο Φοντάνα, Τζιουζέπε Στάζι με τους: Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει.

Αγαπώντας τον Πάμπλο (Loving Pablo)

Δραματική 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 123′

(12/07-15/07, Πεμ.-Κυρ. 22.45)

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα με τους: Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ, Πίτερ Σάρσγκαρντ

Στο τέλος του 1993 η Κολομβιανή τηλεοπτική παρουσιάστρια Βιρχίνια Βαγέχο φυγαδεύεται από τη χώρα της με τη βοήθεια της αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών. Πρώην ερωμένη του Πάμπλο Εσκομπάρ, θυμάται την ιλιγγιώδη άνοδο και την κατακόρυφη πτώση του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στην ιστορία.

Ο Γίγαντας (Handia / Giant)

Δραματική 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 114′

(16/07-18/07, Δευ.-Τετ. 22.45)

 

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Άιτορ Αρέγκι, Γιόν Καράνο με τους: Χοσέμπα Ουσαμπιάγκα, Ένεκο Σαγκαρντόι, Ραμόν Αγκίρε

Επιστρέφοντας στην οικογενειακή φάρμα από το μέτωπο του ισπανικού εμφυλίου της δεκαετίας του 1830, ο Μαρτίν διαπιστώνει πως ο μικρότερος αδερφός του Χοακίν έχει γίνει ένας καλοκάγαθος μα εντυπωσιακός στην όψη γίγαντας. Πλασάροντάς τον ως τον «ψηλότερο άνθρωπο στον κόσμο», θα ξεκινήσει μαζί του ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Ευρώπη, με προσοδοφόρες παραστάσεις σε θέατρα, βασιλικά παλάτια, αυλές και πλατείες.

 

Share