Busy beans: ο καφές και τα snacks που μπορούν να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας στο Μαρούσι

Η ρουτίνα κάθε εργαζόμενου είναι λίγο πολύ η ίδια κάθε μέρα: παραγγέλνει στα γρήγορα καφέ και κάτι για να φάει από κάποιο delivery και επιστρέφει στη δουλειά του. Κι αν αυτό μπορούσε να αλλάξει; Αν μια μοντέρνα γωνιά στο Μαρούσι με ξεχωριστά προϊόντα έδινε γεύση στις μέρες μας;

Στο Busy Beans γνωρίζουν πόσο μεγάλη σημασία έχει ο ποιοτικός καφές, για να πάει καλά η μέρα, για να εμπλουτιστεί με στιγμές γνήσιας απόλαυσης. Και γι’ αυτό, εκτός από τη σταθερή ποικιλία, προσφέρουν και μονοποικιλιακές γεύσεις για τους πιο απαιτητικούς.

Μα, όσο κι αν αγαπάμε τον καφέ, θέλουμε και κάτι για να τον συνοδεύσουμε. Κι όσο πιο ποιοτικό και νόστιμο αυτό, τόσο πιο απολαυστικό γίνεται το διάλειμμά μας από τη δουλειά και ο καφές μοιάζει να αποκτά περισσότερο νόημα. Σαλάτες, γλυκά και αλμυρά snacks θα ξεγελάσουν τη λιγούρα μας κρατώντας μας σε φόρμα και φροντίζοντας την υγεία και την ευεξία μας. Ξεχάστε τα βαρετά σάντουιτς και ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο του Busy Beans, για να βρείτε το κάτι διαφορετικό παρέα με το κλασικό.

Κι επειδή δεν αποζητούν όλοι τον καφέ ως ρόφημα κάθε μέρα, φυσικοί χυμοί, smoothies και αρωματικό τσάι σε διάφορες γεύσεις θα σας δώσουν μια εξαιρετική και αναζωογονητική εναλλακτική, για να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε τη μέρα σας με ενέργεια και καλή διάθεση!

Πληροφορίες

Busy Beans

Περικλέους 11, Μαρούσι

210 6120900

Καθημερινά 07:00-18:00 (delivery 09:00-17:00)

Σάββατο 08:00-14:00 (delivery 09:00-13:30)