Που θα φάμε νόστιμα και νηστίσιμα πιάτα τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Μαρούσι

Κατά τη διάρκεια της νηστείας την Μεγάλη Εβδομάδα πολλά φαγητά είναι απαγορευτικά αλλά όχι και η γεύση. Γι αυτό το maroussi news έχει εντοπίσει και σας προτείνει 5 μεζεδοπωλεία με μεγάλη ποικιλία θαλασσινών και άλλων γευστικών νηστίσιμων πιάτων.

Τα Καλάμια

Μια από τις ψαροταβέρνες που ξεχωρίζουν στα βόρεια Προάστια είναι «Τα Καλάμια». Η κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα και τα ολόφρεσκα ψάρια είναι ικανά για να σας ταξιδέψουν στο νησί των διακοπών σας κι ας είστε στο κέντρο του Αμαρουσίου! Από τα πιάτα που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε είναι η ψαρόσουπα, η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού!

Αγίου Κωνσταντίνου 45. Από 20€. Τηλέφωνο: 210 6126302

 

 

Fifty Fish

Μέσα σε ένα μοντέρνο και φωτεινό χώρο σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από όστρακα αλλά και sushi  κάθε Τετάρτη. Το Fifty Fish ανήκει αναμφίβολα στην κατηγορία των μεζεδοπωλείων που συνδυάζουν την ποιότητα με την σωστή εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Αγίου Κωνσταντίνου 50. Από 18€. Τηλέφωνο: 210 6300026

 

Αγάνι

Στο Αγάνι πρωτίστως την προσοχή θα σας τραβήξει η μεγάλη τζαμαρία που φωτίζει όλο το μέρος και βλέπει προς έναν ήσυχο δρόμο μέσα στο πράσινο. Ανάλογο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο κατάλογος. Στο μενού θα βρείτε όχι μόνο θαλασσινά ελληνικά πιάτα και πολλές διεθνείς προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.

Λεωφ. Κηφισίας 22. Από 25€. Τηλέφωνο: 210 2777065

 

Ψαρομανία

Θαλασσινά, όστρακα, φρέσκια ψάρια είναι μόνο μερικά από όλα όσα θα βρείτε στην Ψαρομανία. Μπορεί ο κατάλογος του καταστήματος να «μυρίζει» θάλασσα οι τιμές όμως κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα.

Δάφνης 57. Από 15€. Τηλέφωνο: 210 8066519

 

Το νησί

Μετά το Αιγάλεω, το Μπουρνάζι και την Πετρούπολη «Το νησί» έφτασε και στο Μαρούσι. Ένα ουζερί – μεζεδοπωλείο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και ψαρομεζέδων σε πολύ καλές τιμές.

Δημ. Ράλλη 18. Από 13€. Τηλέφωνο: 210 6121888

 

Όποιος επιθυμεί να προβάλει την επιχείρησή του μέσα από το maroussi news μπορεί να επικοινωνήσει στο info@maroussi-news.gr, στο 6984 188 199 και στην σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/maroussi.news.gr/

 

 

Share