Ζαχαροπλαστείο Φύσις: γάμος και βάπτιση με μοναδικές γλυκές δημιουργίες

Για το Ζαχαροπλαστείο Φύσις, τα αγνά του υλικά και τη συνολική του φιλοσοφία σας έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Τα πασχαλινά γλυκά του με τις βιολογικές πρώτες ύλες, μας γλύκαναν και μας άφησαν με ένα χαμόγελο. Φρούτα και βότανα εποχής, βούτυρο άριστης ποιότητας, ελαιόλαδο αντί για μαργαρίνη, φυσικά αρώματα, χυμός βιολογικής αγαύης και γλυκά για ανθρώπους με αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη ή τη γλουτένη, αυτό είναι το Ζαχαροπλαστείο Φύσις.

Αυτό, όμως, που δεν σας είχαμε πει είναι ότι το Ζαχαροπλαστείο Φύσις αναλαμβάνει να ντύσει με γευστικές δημιουργίες το event σας, όπως παιδικό πάρτυ, κάποια εκδήλωση και φυσικά το γάμο ή τη βάπτισή σας. Οτιδήποτε έχει να κάνει με γλυκό στην εκδήλωση, όπως το τραπέζι των ευχών, το candybar, το lemonadebar και  φυσικά η τούρτα, φτιάχνονται με υλικά εξαιρετικής ποιότητας σε ευφάνταστα σχέδια που αποπνέουν καλαισθησία και σεβασμό στην ξεχωριστή σας ημέρα.

Η φιλοσοφία του Ζαχαροπλαστείου Φύσις, που αποτυπώνεται και εδώ, είναι εσείς και οι καλεσμένοι σας να γίνετε κοινωνοί στην ομορφιά και την ποιότητα που πηγάζει από την φύση, έχοντας τη δυνατότητα να απολαύσετε το αγαπημένο σας επιδόρπιο, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες διατροφικές ευαισθησίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, για μικρές εκδηλώσεις με λίγους καλεσμένους, το Ζαχαροπλαστείο Φύσις αναλαμβάνει εκτός των γλυκών και τα αλμυρά snacks. Συνεργάζεται με μικρούς Έλληνες παραγωγούς και παρέχει fingerfood που θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τις μοναδικές γεύσεις του.

Σε μια στιγμή της ζωής σας, όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει, η θετική αύρα του Ζαχαροπλαστείου Φύσις σε συνδυασμό με τη φαντασία και την αυθεντικότητα των γλυκών του, θα σας δώσει το κάτι διαφορετικό…

 

Πληροφορίες

Ζαχαροπλαστείο Φύσις

Λεωφ. Κηφισίας 98, Μαρούσι

2114069267

http://fisis.eu

 

Share