Παρουσίαση του βιβλίου “Μικροί Αρχαιολόγοι και ανασκαφή” στο χώρο τέχνης POW WOW στο Μαρούσι

Ο νέος χώρος τέχνης και πολιτισμού στο Μαρούσι POW WOW σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου “Μικροί Αρχαιολόγοι και ανασκαφή”  ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από 6 έως 12 ετών το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 11:00.

Τι κάνει ένας αρχαιολόγος; Τι είναι τα ευρήματα; Πώς γίνεται μία ανασκαφή; Πως οι αρχαιολόγοι ανασυνθέτουν το παρελθόν; Μάθε πως μπορείς να οργανώσεις την δική σου ανασκαφή, σκάψε μαζί μας και ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο της αρχαιολογίας!

Λίγα λόγια για την Εισηγήτρια

Η Κούλα Μπορμπουδακη είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχαιολογίας της Τέχνης της Φιλοσοφικής Σκολής του Καποδιστριακού Πανεπιστιημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στην Προιστορική Αρχαιολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θες/νίκης. Από το 2002 συμμετέχει σε πανεπιστημιακές ανασκαφές και εργάζεται ως συμβασιούχος αρχαιολόγος σε ανασκαφές της Αττικής, της Μακεδονίας και της Κρήτης. Το 2016 ίδρυσε το Archaeolab, ένα εργαστήριο Αρχαιολογίας και Τέχνης, μέσω του οποίου υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες. Κεντρική δράση του εργαστηρίου είναι η προσομοίωση ανασκαφής.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συνοδεία ενήλικα.

Πληροφορίες

POW WOW

Γράμμου 30, Μαρούσι

Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 694 385 1018 / 697 203 9243

 

Share