Παρουσίαση και επεξήγηση της τάχυον ενέργειας και των τάχυον προϊόντων σήμερα στο Danae Light στο Μαρούσι

Την ευκαιρία να μάθουν για την τάχυον ενέργεια και τα οφέλη της, καθώς και να δουν και να δοκιμάσουν τάχυον προϊόντα θα έχουν όσοι βρεθούν σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο Εμπορικό κέντρο Αίθριο στο Μαρούσι.

Το Danae Light προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν σε μια ενδιαφέρουσα επεξηγηματική συζήτηση, πίνοντας εκλεκτό τσάι και αναλύοντας την τάχυον ενέργεια, τα οφέλη της για εμάς και το περιβάλλον και για τη λειτουργία των τάχυον προϊόντων, που εκτός από εντυπωσιακά, είναι και ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ευεξία και την ισορροπία μας σε όλα τα επίπεδα. Η συζήτηση θα είναι ανοιχτή και η ειδική σύμβουλός θα απαντήσει στις όποιες ερωτήσεις σας, ενώ θα έχετε την ευχέρεια να δείτε και δοκιμάσετε τάχυον προϊόντα από κοντά.

«Τάχυον» είναι ο ορισμός της κβαντικής επιστήμης που περιγράφει τη φυσική ενέργεια του σύμπαντος. Άλλοι όροι που δηλώνουν το ίδιο είναι πνεύμα (Πυθαγόρας), Τσι ή Κι (Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική), Πράνα (Αγιουρβεδική Θεραπευτική), Ζωτική Ενέργεια (Hanemann,πατέρας της Ομοιοπαθητικής), Οργόνη (Ράιχ), Αιθέρας, Βιοπλάσμα, Παγκόσμια ζωτική ενέργεια κλπ.

Οι εφαρμογές Advanced Τachyon εστιάζουν αυτή την φυσική πρωταρχική ενέργεια και δημιουργούν ένα ισχυρό πεδίο που αυξάνει σημαντικά την ικανότητα του σώματος για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη.

Πληροφορίες

Danae Light
Αγίου Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό κέντρο Αίθριο, κατάστημα Ι43, Ισόγειο
“Παρουσίαση Τάχυον προϊόντων”
Πέμπτη 15/3 στις 18:30
Τηλ επικοινωνίας: 2112106775/6945104450
Είσοδος Ελεύθερη

Share