Η διαδικασία των rapid test θα διενεργείται εκ νέου στον σταθμό ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται πως η διαδικασία των τεστ ταχείας ανίχνευσης για covid-19 που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, ανελλιπώς τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο αλλά και για όλο τον Ιούλιο στο Μαρούσι,  “επιστρέφει” στον σταθμό ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης μετά από 10 ημέρες παραμονής στον κλειστό χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ της πόλης, λόγω καύσωνα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε δηλώσεις του για μία ακόμη φορά ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ και προσωπικά τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Αρκουμανέα  που ανταποκρινόμενοι στο αίτημά του Δήμου, παραμένουν στην πόλη για 3 συνεχόμενους μήνες οι ΚΟΜΥ, καλύπτοντας έτσι γενικότερες ανάγκες των Βορείων Προαστίων για rapid test, προσφέροντας παράλληλα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα self test.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, επίσης καλεί όλους τους δημότες και εργαζόμενους του Αμαρουσίου να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο, καθώς είναι το ουσιαστικό αντίμετρο μαζί με τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας.

Πρόγραμμα Ιουλίου: Δευτέρα έως και Παρασκευή, ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, ώρες 9:30 – 15:00.

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.​

Share