Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου στο Σπαθάρειο Μουσείο

Με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον τα παιδιά των προνηπιακών Τμημάτων των 11 Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκαν με τις υπεύθυνες παιδαγωγούς το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου τον Απρίλιο.

Τα παιδιά κατά την επίσκεψή τους στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου ξεναγήθηκαν από την υπεύθυνη κ. Μένια Σπαθάρη και είχαν την ευκαιρία να δουν τα εκθέματα του Μουσείου, να παρακολουθήσουν παράσταση με τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων τον Καραγκιόζη και να παίξουν με τις φιγούρες  των ηρώων του Θεάτρου Σκιών.

Μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, υπογράμμισε ότι «με γνώμονα την αναβάθμιση των  Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και την παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών ενισχύουμε μέσα από παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δράσεις την ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών. Βούληση της δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη και η ενίσχυση της προσπάθειας κάθε μαρουσιώτικης οικογένειας στην ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας».

Την οργάνωση των εκπαιδευτικών δράσεων είχε η προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας.

Οι επισκέψεις στο Σπαθάρειο Μουσείο πραγματοποιήθηκαν ως εξής:

18 Απριλίου 2018

Παιδικοί Σταθμοί: Στούντιο – Αναβρύτων.

19 Απριλίου 2018

Παιδικοί Σταθμοί: Αγίας Φιλοθέης – Εργατικών Κατοικιών – Αγίων Αναργύρων.

20 Απριλίου 2018

Παιδικός Σταθμοί: Σωρού – Πολυδρόσου.

23 Απριλίου 2018

Παιδικοί Σταθμοί: 1ος Κοκκινιάς – 2ος Κοκκινιάς.

24 Απριλίου 2018

Παιδικοί Σταθμοί: Κέντρο – Ν. Τέρμα.

Share