Η εορταστική εκδήλωση του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου»

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και παρουσία δεκάδων μελών, γονέων και φίλων, το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και απένειμε τιμητικές βραβεύσεις, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο «Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς».

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου, ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά» με Υγεία και πολλές ακόμη αθλητικές επιτυχίες, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά βρίσκονται κοντά σε όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές του Σωματείου, τους οποίους συνεχάρη για τις λαμπρές επιτυχίες τους.
Παράλληλα, συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Τσέκενη και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, καθώς και για την κοινωνική τους παρουσία και προσφορά.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Τσέκενης αφού έδωσε τις ευχές του σε όλους, υπογράμμισε ότι «το 2024 αναμφισβήτητα αποτελεί ένα κρίσιμο έτος για το αθλητικό μας Σωματείο. Είναι η χρονιά που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μεγαλύτερα βήματα προόδου πάντα φυσικά με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς».

Αναφορικά, με τον αθλητικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, σημείωσε  ότι το παιδικό τμήμα μπάσκετ ανέβηκε στην Α1 κατηγορία και το εφηβικό τμήμα στην Α2 κατηγορία.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Σωματείου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ως μία μικρή ένδειξη στήριξης του έργου του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία» η ανδρική ομάδα φέρει στη φανέλα της το λογότυπο του Σωματείου.

Μετά την ευλογία και τις πατρικές ευχές του πατέρα Χρήστου, την εορταστική εκδήλωση άνοιξαν με αγώνες επίδειξης οι Ακαδημίες Βόλεϋ και Μπάσκετ του Σωματείου.

Ακολούθως, απονεμήθηκε το «Λάβαρο του Σωματείου» στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννη Ιωαννίδη, για  την επιτυχημένη διαδρομή του ως παίκτης της ομάδας μπάσκετ και για την μετέπειτα εξέλιξή και προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Επίσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα με το κεραμικό έμβλημα του Σωματείου στην Μαρία Κωστοπούλου, η οποία το 2005 ψηφίστηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ως η καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών στο γυναικείο βόλεϋ.

Βραβεύτηκαν επίσης χορηγός του Σωματείου, οι επιτυχόντες αθλητές/ τριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και οι πιο μικροί αθλητές/τριες του Σωματείου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι των Ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϋ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος ΣταθούληςΔημήτρης ΣμυρνήςΕλένη Λέκκα, Επαμεινώνδας ΓαρδέληςΠέτρος ΚόνιαρηςΝικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης ΣαγρήςΕυτυχία ΠαρασύρηΣπύρος Μπόγδανος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς.

Share