Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία: Μια Μαρουσιώτισσα αποκαλύπτει τα πρόβληματα προσβασιμότητας του δήμου (video)

Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, συνομιλεί με την Δέσποινα Μαχαίρα, η οποία από την πλευρά της υπογραμμίζει τα προβλήματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζει καθημερινά στους δρόμους του Αμαρουσίου.

Το maroussi-news είχε θίξει πρόσφατα το πρόβλημα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα στο Μαρούσι, λόγω της κακής ποιότητας δρόμων και πεζοδρομίων, αλλά και της αρνητικής νοοτροπίας οδηγών και πολιτών.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Δέσποινα Μαχαίρα, η οποία συμμετέχει ως υποψήφια  δημοτική σύμβουλος  με το Ενωμένο Μαρούσι, αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν και τονίζει μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα να προστεθούν ράμπες στους δημοτικούς χώρους.

Ο Γ. Καραμέρος από τη μεριά του αναφέρει πως ο δείκτης πολιτισμού μιας πόλης αποτυπώνεται στην ποιότητα της ζωής που διασφαλίζει και για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η παράταξη Ενωμένο Μαρούσι καλεί όλες τις Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες να συνδιαμορφώσουν το προεκλογικό πρόγραμμα και για τα ζητήματα των ΑΜΕΑ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα enomenomaroussi.gr.

Share