Ομιλία του Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ για την Ενεργειακή Ψυχολογία στο Healthy Life Festival στο Μαρούσι

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, ο καταξιωμένος συγγραφέας Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ, ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου «Αρμονική Ζωή» και επί δεκαετίες ερευνητής της πνευματικής αρμονίας του ανθρώπου, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Η Ενεργειακή Ψυχολογία για Υγεία και Ευτυχία» στα πλαίσια του Healthy Life Festival στο Μαρούσι.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τις 19:00 έως τις 19:30 στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ Ευ ζην που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας.

Λίγα λόγια για τον Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ

Γεννήθηκε στην Αμερική όπως και οι γονείς του, αλλά στην ηλικία των 12 χρόνων, μετακόμισε στο Λίβανο όπου έζησε 8 χρόνια επειδή ο πατέρας του πήρε θέση σαν πρύτανης στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Έπειτα ολοκλήρωσε τις σπουδές σαν χημικός μηχανικός στην Αμερική. Μετά από δυο χρόνια εργαζόμενος για μια μεγάλη διεθνή πετρελαϊκή εταιρία, άφησε την θέση του για να αναζητήσει ένα πιο ταιριαστό για αυτόν νόημα στη ζωή.

Για αρκετά χρόνια εξερεύνησε τον Χριστιανισμό, την Γιόγκα, την ψυχολογία, το σουφισμό, την αστρολογία, το μασάζ, την πνευματική θεραπεία, την βρετανική φιλοσοφία και πολλά άλλα σε σχέση με την σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική αρμονία του ανθρώπου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει τους άλλους τρόπους ζωής και να αφοσιωθεί στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από τη συγγραφή βιβλίων, τη διδασκαλία, τα σεμινάρια και την οργάνωση διάφορων δραστηριοτήτων για το όφελος των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 24 βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου Αρμονική ζωή. Έχει πάνω από 400 ομιλίες και σεμινάρια σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό εξαετές σεμινάριο αυτογνωσίας μαζί με πάνω από 40 άλλα μικρότερα σεμινάρια όπου συνθέτει αρχαίες αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές, δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια που απελευθερώνουν τον άνθρωπο από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, ελευθερία, ηρεμία και αγάπη τους.

Share