«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση»: Ξεκινάει ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος εξοικείωσης με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Η Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute, με τη στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε., ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα σε άτομα της τρίτης ηλικίας απ’ όλη την Ελλάδα, να εκπαιδευτούν, δωρεάν, στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ξεκινάει ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος εξοικείωσης με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, για άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος θα είναι μηνιαίος και θα περιλαμβάνει 2 δίωρα την εβδομάδα, ενώ για τη διδασκαλία των συμμετεχόντων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό μαζί με τους αντίστοιχους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την εκμάθηση αυτών.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης θα απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τα άτομα που συμμετείχαν στην εκπαίδευση. Τα μαθήματα γίνονται με την υποστήριξη των ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Οι Δήμοι που συμμετέχουν είναι: Αθηναίων, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Παλαιού Φαλήρου, Περιστερίου, Πεντέλης, Καλαμαριάς Θεσ/νίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Καρπενήσιου/Ευρυτανίας και Χανίων Κρήτης.

Όσοι ενδιαφέρεστε για πληροφορίες μπείτε στο oloimaziboroume.gr και πατήστε το banner «Γνώση». Εκεί θα δείτε το τηλέφωνο επικοινωνίας του Δήμου που σας ενδιαφέρει, ώστε να ζητήσετε πληροφορίες ή και να εγγραφείτε στη λίστα παρακολούθησης των μαθημάτων.

Ειδικά για το Μαρούσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 6142248,  210 6127703. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν εντάχθηκαν στο πρώτο τμήμα θα έχουν την ευκαιρία μνα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα  σε νέο κύκλο μαθημάτων.

 

Share