Οι STAN και REC ξεσήκωσαν το κοινό του Αμαρουσίου

Στην ίσως πιο…χορευτική συναυλία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου για φέτος, ο STAN και οι REC ξεσήκωσαν το κοινό στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου.

Ενεργητικοί, καλοκαιρινοί, φόρεσαν την καλύτερή τους διάθεση και χάρισαν μία όμορφη μουσική βραδιά στους φίλους τους που έδωσαν το «παρών» για να τους ακούσουν, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ολόφρεσκα τραγούδια, και λίγο παλαιότερα, που τους έχουν κάνει αγαπητούς στο νεανικό κοινό και όχι μόνο, έδωσαν ρυθμό και ανέβασαν τη χορευτική διάθεση.

Για την εμφάνισή τους ευχαρίστησε τον STAN και τους REC ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, που παρακολούθησε τη βραδιά.

Το Φεστιβάλ συνεχίζει τη διαδρομή του με τη συναυλία της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας (19/7), τη συναυλία των «The Idols 60΄s» (25/7), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/7). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στον ιστότοπο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemiscard με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITIS GROUP, Real fm 97.8, Real.gr, Attica TV, AAF.gr,  monopoli.gr.

Προπώληση εισιτηρίων:

Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.

Στο VivaSpot στο Σύνταγμα, επτά ημέρες την εβδομάδα 9:00 – 21:00.

Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

Στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00.

Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στον διαδικτυακό τόπο του Φεστιβάλ και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

 

Share