Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Βασίλειο Δερμεντζίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ο κ. Πατούλης, απευθύνοντας χαιρετισμό μαζί με τις ευχές του για τη νέα χρονιά στους εκατοντάδες κυνηγούς που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ένας από τους πολυπληθέστερους συλλόγους της χώρας βρίσκεται στο Μαρούσι. Παράλληλα, επαίνεσε το Δ.Σ. και τα μέλη Συλλόγου για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση δράσεων και σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλόγου, ανταποδίδοντας την αγάπη και την υποστήριξή του και ενεργώντας από κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος» σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Βασίλειος Δερμεντζίδης έδωσε τις ευχές του στα μέλη του Συλλόγου για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την αρωγή και την εποικοδομητική συνεργασία.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου ιδρύθηκε τη δεκαετία του 30. Ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου ήταν ο κος Αντώνης Διάμεσης, ενώ ακολούθησε ο κος Στέφανος Διάμεσης μέχρι το 1967, όπου με δικτατορικό διάταγμα καταργήθηκαν όλοι οι σύλλογοι της Ελλάδος. Επανιδρύθηκε το 1977 και παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους μέχρι και σήμερα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τσιπουράκης, ο δασάρχης Πεντέλης Αθανάσιος Ρέππας και ο εκπρόσωπος της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στ. Ελλάδας, Χρήστος Αραπατζής.

 

Share