«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Χάρη Ρώμα έρχεται δωρεάν στο Μαρούσι

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, φιλοξενεί με ελεύθερη είσοδο την παιδική θεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», σε σκηνοθεσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Χάρη Ρώμα και με πρωταγωνιστή τον ίδιο, στον ρόλο του Φιλέα Φογκ την Κυριακή 20 Μαΐου.

Η παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιούλιου Βερν, θα παρουσιασθεί σε δύο παραστάσεις για όλους στο αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy (Πέλικα & Σπάρτης 1, Ψαλίδι, Μαρούσι) και ειδικότερα, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα.

Τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στις 9:30 το πρωί και στις 11:30 το μεσημέρι θα προβληθούν, επίσης, δύο παραστάσεις για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το ομώνυμο βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές, «ζωντανεύει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία – παράσταση, αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση, που με οδηγό τον Φιλέα Φογκ θα μας γνωρίσουν όλον τον κόσμο!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια αποτυπώνουν τη μαγεία και των πέντε Ηπείρων δίνοντάς μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς!

Ο ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέας Φογκ (Χάρης Ρώμας) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα, μία από τις πιο αρχαίες χώρες του κόσμου.

Το τραγούδι του έργου έχει γράψει ο αγαπητός Γιάννης Ζουγανέλης (μουσική), σε στίχους Χάρη Ρώμα και το ερμηνεύουν στην παράσταση οι δυό τους. Μαζί με τον Χάρη Ρώμα συμπρωταγωνιστούν οι: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, Λεωνίδας Κουλουρής και Σάββας Γραμματικός.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της παράστασης ο Χάρης Ρώμας, θέλοντας να παρουσιάσει τον Φιλέα Φογκ σαν ένα είδος μάγου, έκανε μαθήματα ταχυδακτυλουργίας με τον ειδικό του είδους Amazing Dio.

Share