Στον 4ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας “DOXA CUP” στο Κτήμα Καρέλλα εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στον 4ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας “DOXA CUP” που διεξήχθη στο Κτήμα Καρέλλα, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου. Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου και ο Α.Ο. Δόξα Πεύκης, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και την ευγενική χορηγία του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.

Τα κύπελα και τα διπλώματα στους νικητές των αγώνων ποδηλασίας εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου απένειμαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των Φύλων, Αντιπρόεδρος του Α.Ο. Παραδείσου Ελένη Λέκκα, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κώστας Ρώτας και η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμαρουσίου μεταφέροντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου στους νεαρούς ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τις πολύ καλές επιδόσεις τους στο άθλημα της ποδηλασίας, ανέφερε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο κ. Δήμαρχος είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια των παιδιών της πόλης μας για συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα ως μία δημιουργική διέξοδο και προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί υψηλή προτεραιότητα η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας και η δημιουργία νέων χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας.

Στην εκδήλωση, εκ μέρους του Α.Ο. Παραδείσου συμμετείχε ο Πρόεδρος Δημήτρης Λέμης και εκ μέρους του Α.Ο. Πεύκης ο Πρόεδρος Ανδρέας Σπανουδάκης.

Share