O Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε αθλητές για την μακροχρόνια προσφορά τους

Με τη συμμετοχή αθλητών, γονέων και φίλων του αθλητισμού, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (ΓΣΑ) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024,  στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αναστάσιος, ο οποίος έδωσε τις πατρικές ευχές του, ευχόμενος στις Ακαδημίες του ΓΣΑ να προοδεύουν και στους/στις αθλητές/τριες να έχουν πολλές επιτυχίες στα αθλήματα της επιλογής τους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αφού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά» με υγεία και ανάπτυξη, προσωπική και οικογενειακή και απευθυνόμενος στους γονείς τους συνεχάρη για την επιλογή τους να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον αθλητικό σύλλογο, προσφέροντάς τους δημιουργική διέξοδο που χαρίζει υγεία και ευεξία.
«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου αποτελεί ένα ζωντανό αθλητικό οργανισμό στην πόλη μας  έχοντας 450 αθλητές/τριες στις Ακαδημίες του. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά είμαστε κοντά και στηρίζουμε την προσπάθεια του Προέδρου κου Γεωργουσόπουλου και των μελών του Δ.Σ. για συνεχή πρόοδο και επιτυχίες» τόνισε ο κ. Αμπατζόγλου.

Ο Πρόεδρος του ΓΣΑ και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Γεωργουσόπουλος έδωσε τις δικές του ευχές, υπογραμμίζοντας τη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των τμημάτων του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία όλων, καθώς όπως ανέφερε δεν είναι έργο μόνο του ενός.
«Στο ΓΣΑ έχουμε φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια, η οποία κάθε μέρα επεκτείνεται και αυξάνεται» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΓΣΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν αθλητές από τα τμήματα Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Στίβου για την μακροχρόνια ενασχόληση και προσφορά τους στο σύλλογο.

Ειδικότερα από το Τμήμα Μπάσκετ βραβεύτηκαν:
Ο Ορφέας Στασινός, Μαρουσιώτης καλαθοσφαιριστής, για την αγωνιστική σταδιοδρομία του, τη διαχρονική αγάπη και πίστη στο σύλλογο, καθώς και για τη συνεισφορά του στην ανάδειξη του Μαρουσιώτικου αθλητισμού.
Ο Γιάννης Μπουγάδης, για τις επί σειρά ετών υπηρεσίες του στο σύλλογο, το πλούσιο προπονητικό του έργο και την

αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης και εν γένει του αθλήματος.

Στο τμήμα Ποδοσφαίρου βραβεύτηκε ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος για την επί σειρά ετών αθλητική του συμμετοχή.
Στο τμήμα Στίβου βραβεύτηκε ο Γεώργιος Τσαλτάκης για την πολυετή προσφορά του.

Επίσης, τιμής ένεκεν βραβεύτηκαν οι Δημήτριος Μπότσης για τη διαχρονική στήριξη και προσφορά του και η Ειρήνη Θεού, η νεαρότερη αθλήτρια που έχει φορέσει τη φανέλα του Γ.Σ. Αμαρουσίου. Η Ειρήνη είναι μόλις 4.5 ετών και έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερο ζήλο την ενασχόλησή της με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι, Νικόλαος Πέππας, Γιάννης ΝικολαράκοςΕλένη ΛέκκαΔημήτρης Σμυρνής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευτυχία Παρασύρη, Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, Μαίρη Διακολιού, Δημήτρης Πολυχρονιάδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος επί θεμάτων Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς.
Επίσης η Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ Παρασκευή Βάσσου.

Share