ΝΟ ΚΑΚΑ: Τα 9 σημεία που θα βρούμε τα φαρασάκια μίας χρήσης για τα σκυλάκια μας στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι από τους πρώτους δήμους που έχει υιοθετήσει την ελληνική πατέντα ΝΟ ΚΑΚΑ και εφοδιάζει δωρεάν τους κατοίκους της πόλης, που βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους, με φαρασάκια μιας χρήσης, ώστε η συλλογή των περιττωμάτων του ζώου να γίνεται αμέσως, εύκολα και καθαρά.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του maroussi-news για την οικολογική πατέντα ΝΟ ΚΑΚΑ, με τη συνέντευξη της Μαρουσιώτισσας Μαρία Αρκούδη, η οποία βρίσκεται πίσω από αυτή την πρωτότυπη πατέντα.

Το “ΝΟ ΚΑΚΑ” είναι ένα πολύ απλό και εύχρηστο σύστημα μιας χρήσης από χαρτί (ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο και φιλικό στο περιβάλλον). Είναι λειτουργικό, ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και ο κάτοχος θα μαζεύει με ένα “φτυάρισμα” το “υλικό” χωρίς να έρθει σε επαφή.

No photo description available.

Με έναν ευχάριστο, ανέπαφο και κομψό τρόπο, ο ιδιοκτήτης σκύλου, χρησιμοποιώντας καθημερινά το σύστημα αυτό θα κάνει, πλέον, το καθήκον του απέναντι στον εαυτό του, τον συνάνθρωπο και φυσικά το περιβάλλον. Οι δημόσιοι χώροι (πάρκα, πλατείες κ.α.), οι δρόμοι και όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν κατοικίδιο, μικροί και μεγάλοι, τώρα δεν θα έρχονται πια σε επαφή με ένα ανθυγιεινό και αντιαισθητικό θέαμα. Το ΝΟ ΚΑΚΑ θα είναι η ασπίδα για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, ενώ παρέχεται δωρεάν σε όλους!

Ο Δήμος Αμαρουσίου για ακόμη μία φορά καινοτομεί, πρωτοπορεί και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την ελληνική πατέντα ΝΟ ΚΑΚΑ σε όλους τους δημότες του σε εννέα σημεία σε όλο τον Δήμο!NO KAKA

Gepostet von NO KAKA am Donnerstag, 18. Oktober 2018

Θα βρείτε τα κουτιά με τα φαρασάκια στα παρακάτω σημεία:

Σταθμός Αμαρουσίου (κάτω από την φωτεινή πινακίδα του Δήμου)

Σταθμός Αμαρουσίου (συντριβάνι Γοργόνα)

Ψαλίδι (Χαλκιδικής – Εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής)

Πλατεία Ελευθερίας – Φιλοθέη

Αμαλιείο (από κάτω στο ανοιχτό παρκάκι)

Πάρκο της οδού Χαϊμαντά

Άλσος απέναντι από το ΚΑΤ

Νέα Λέσβος – Πάρκο

Κυπρίων Αγωνιστών – Πάρκο

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ή τη σελίδα του ΝΟ ΚΑΚΑ στο facebook.

Share