Νέο δημαρχείο Χαλανδρίου αξίας…20.500.000 ευρώ!

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, που κοινοποιεί ο Δήμος Χαλανδρίου, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων διαθέτει Επενδύσεων 20.500.000 ευρώ με σκοπό την 100% χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου δημαρχείου στο Χαλάνδρι.

Το νέο δημαρχείο, θα διαθέτει μάλιστα θέατρο και τριώροφο υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, δήλωσε ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ολική ανάπλαση του κέντρου της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος δήλωσε:

«Μας κοινοποιήθηκε ότι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα διατεθούν 20.500.000 ευρώ στον Δήμο Χαλανδρίου (κατά 100% κάλυψη της χρηματοδότησης για την ανέγερση του νέου δημαρχείου, του θεάτρου και του τριώροφου υπόγειου πάρκιγνκ. Μια πολύ μεγάλη επένδυση που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ολική ανάπλαση του κέντρου της πόλης πήρε πλέον τον δρόμο της. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όσες και όσους συνέβαλαν αποφασιστικά και δούλεψαν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ιδιαίτερα τον γ.γ. Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Π. Κορκολή, την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Καραμάνο και τον υφυπουργό Σ. Γιαννακίδη για την ανταπόκριση στο δίκαιο και ομόφωνο αίτημα του Δήμου μας».

 

Share