Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας από τον δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς εισάγει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και μέσω του portal www.kifissia.gr.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα, συνδυάζοντας όλες τις δημοσιευμένες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με χαρακτηριστικά ανέργων δημοτών.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει:

-Τις υπάρχους θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

-Τις ανοιχτές προκηρύξεις στον δημόσιο τομέα.

-Τα τρέχοντα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος μας έρχεται να βοηθήσει τους ανέργους πολίτες δίνοντάς τους εύκολα πληροφορίες για τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας ανά την Ελλάδα.

Με την εν λόγω πλατφόρμα υπάρχει η καινοτόμα δυνατότητα του συνδυασμού των χαρακτηριστικών κάθε προσφερόμενης θέσης εργασίας με τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του ανέργου. Έτσι κάθε άνεργος μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα μόνο για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας που τον αφορούν, αφού προηγουμένως στείλει το βιογραφικό του στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς (τηλ. 2108082994).

Επίσης μέσω της εν λόγω εφαρμογής αναδεικνύεται η τοπική επιχειρηματικότητα με τη δυνατότητα καταχώρησης τοπικών αγγελιών των επιχειρηματιών του Δήμου για τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η επιχείρησή τους.

Share